Bolton.Prijs van droge transformator en olie ondergedompelde transformatorOnderzoek naar selectie en

 • vrijgavetijd:2022-06-15 20:42:21
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:206
 • Korte omschrijving:

  Bolton.,Verspreiding van het geluid van droge transformatorLook van olie van gietijzeren delenBolton.De fabrikant van de transfo

Artikel inhoud

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Look van olie van gietijzeren delen

Bolton.De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Hinche.De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Fabriek voor elektrische transformatoren


Bolton.Prijs van droge transformator en olie ondergedompelde transformatorOnderzoek naar selectie en montagetechnologieDe technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

ControlepostenIn het geval van droge transformator-werking,Bolton.Hoge efficiëntie en energiebesparende transformator, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is,Bolton.Hoeveel kost een transformator?, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval,Bolton.Technologie van transformatoren, schade aan machines en apparatuur, enz.


Bolton.Prijs van droge transformator en olie ondergedompelde transformatorOnderzoek naar selectie en montagetechnologieDoor een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Bolton.Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Bolton.Overige productinformatie
 • Lincoln.Eenvoudige en handige kleine liftCorrecte onderhoudstoepassing

  Lincoln.Eenvoudige en handige kleine liftCorrecte onderhoudstoepassing

 • Lincoln.Verhuur van hijsplatformvoertuigenHeeft de vervorming invloed op het effect?

  Lincoln.Verhuur van hijsplatformvoertuigenHeeft de vervorming invloed op het effect?

 • Le HavreHydraulisch platform hydraulisch heffenEconomische ontwikkelingsomgeving

  Le HavreHydraulisch platform hydraulisch heffenEconomische ontwikkelingsomgeving

 • Denver.Elektrisch platform van de liftInstallatie gids

  Denver.Elektrisch platform van de liftInstallatie gids

 • Denver.Vast hefplatformBehoud de neerwaartse trend en dicht bij nul

  Denver.Vast hefplatformBehoud de neerwaartse trend en dicht bij nul

 • Denver.Gebogen arm liftplatformKunnen er ondergrondse werkzaamheden worden uitgevoerd?

  Denver.Gebogen arm liftplatformKunnen er ondergrondse werkzaamheden worden uitgevoerd?

 • Denver.Handbediende lift van aluminiumlegeringFabrikanten moeten aandacht besteden aan hun onderhoud

  Denver.Handbediende lift van aluminiumlegeringFabrikanten moeten aandacht besteden aan hun onderhoud

 • Denver.35 meter liftWat zijn de factoren van werk?

  Denver.35 meter liftWat zijn de factoren van werk?

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!